Merkur osiguranje u borbi protiv raka grlića materice

Svim ženama koje zaključe program životnog osiguranja 15+ kompanija Merkur poklanja vaučer za ginekološki pregled. Potrebno je da premija osiguranja bude 300 ili više evra uz kvartalni, polugodišnji ili godišnji način plaćanja.

Ovo je deo sveobuhvatne društveno odgovorne akcije borbe protiv raka grlića materice, koju je Merkur osiguranje pokrenulo zajedno sa Ministarstvom zdravlja Republike Srbije, Evropskim udruženjem za ginekološku onkologiju, Udruženjem za kolposkopiju i cervikalnu patologiju Srbije i drugim eminentnim ustanovama.

Rak grlića materice kod žena je jedan od najučestalijih i najfatalnijih oblika raka. U cilju prevencije ove vrste maligniteta, žene koje se osiguraju počevši od 01.06.2016, uz polisu će dobiti i vaučer za besplatan pregled kao i detaljne instrukcije o ustanovi gde mogu zakazati pregled u zavisnosti od mesta prebivališta.

Merkur osiguranje je učestvovalo u organizaciji akcije „Ride4Women“ u Srbiji – akciji lekara onkologa – biciklista iz Austrije koji su vožnjom od Graca do Istanbula skrenuli pažnju javnosti na opasnost od ove bolesti, i na značaj prevencije.

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Wiener Stadtische osiguranje: učionica na otvorenom za kragujevačke đake

U prisustvu đaka, nastavnika i volontera Wiener Städtische osiguranja u kragujevačkoj osnovnoj školi “Jovan Popović” ...