nedelja , 20 avgust 2017
Wiener životno osiguranje

Merkur osiguranje u borbi protiv raka grlića materice

Svim ženama koje zaključe program životnog osiguranja 15+ kompanija Merkur poklanja vaučer za ginekološki pregled. Potrebno je da premija osiguranja bude 300 ili više evra uz kvartalni, polugodišnji ili godišnji način plaćanja.

Ovo je deo sveobuhvatne društveno odgovorne akcije borbe protiv raka grlića materice, koju je Merkur osiguranje pokrenulo zajedno sa Ministarstvom zdravlja Republike Srbije, Evropskim udruženjem za ginekološku onkologiju, Udruženjem za kolposkopiju i cervikalnu patologiju Srbije i drugim eminentnim ustanovama.

Rak grlića materice kod žena je jedan od najučestalijih i najfatalnijih oblika raka. U cilju prevencije ove vrste maligniteta, žene koje se osiguraju počevši od 01.06.2016, uz polisu će dobiti i vaučer za besplatan pregled kao i detaljne instrukcije o ustanovi gde mogu zakazati pregled u zavisnosti od mesta prebivališta.

Merkur osiguranje je učestvovalo u organizaciji akcije „Ride4Women“ u Srbiji – akciji lekara onkologa – biciklista iz Austrije koji su vožnjom od Graca do Istanbula skrenuli pažnju javnosti na opasnost od ove bolesti, i na značaj prevencije.

DDOR

Možda će vam ovo biti zanimljivo

AXA Neživotno osiguranje i AXA Životno osiguranje i zvanično pripojene kompaniji Wiener Stӓdtische osiguranje

Krajem 2016. godine Vienna Insurance Group (VIG) postala je vlasnik kompanija AXA Životno osiguranje a.d.o. ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *