Globos osiguranje nastavlja sa snažnim rastom i u ovoj godini

Globos osiguranje, nakon 28 godina postojanja u poslednje dve i po  godine dolaskom novog vlasnika British Motors doo i imenovanjem novog rukovodstva, kao i dovođenjem kvalitetnog kadra, na tržištu osiguranja Srbije beleži kvalitetan rast. Brojke govore same za sebe i hvale je vredan podatak da je rast prihoda od premije u 2021. veći od prethodne godine za čak 2,1 mlrd dinara. Da ovaj rast nije slučajnost, već posledica sistematskog razvoja govori i činjenica da je i prethodne godine ostvaren rast veći od 2 mlrd dinara, dok se u prvih šest meseci 2022. beleži 800 miliona rasta prihoda od premije, što ukazuje da će i ova godina biti godina izuzetnog uspeha po svim poslovnim parametrima.

Poseban ponos Globos osiguranja je i prvo mesto u ažurnosti u svim štetama, sa preko 98%, što je sada domaći zadatak za naredne godine. Pod ruku sa ovim rezultatom ide još jedno vodeće mesto u ažurnosti i to u autoodgovornosti, koje traje već 85 nedelja. Po poslednjem rezultatu iz aprila 2022. Globos osiguranje je za 14 procentnih poena ispred drugoplasiranog osiguranja u AO ažurnosti.

Kao i prethodnih godina, i 2022. je godina novih lansiranja u Globos osiguranju, te je pokrenuto osiguranje poljoprivrede i lansirano dobrovoljno zdravstveno osiguranje.

Osiguranje poljoprivrede je donelo pozitivan tehnički rezultat zahvaljujući kvalitetnom izboru portfolija i diversifikaciji rizika. Veliki uspeh je postignut i generalnim sponzorstvom Novosadskog sajma poljoprivrede, najveće poljoprivredne manifestacije u regionu, gde se Globos osiguranje okitilo trima zlatnim medaljama Novosadskog sajma za vrhunski, originalni korporativni nastup i dizajn vizuelnog identiteta.

Kada je reč o dobrovoljnom zdravstvenom osiguranju, o ozbiljnosti Globos osiguranja govori i činjenica da je od 01.04. kada je lansirano do kraja juna ostvareno 100 miliona prihoda od premije, što je samo jedan od koraka u ostvarenju ambicioznih planova Globos osiguranja.

Vrhunski tim, posvećenost i zadovoljni klijenti garantuju uspeh i ubuduće.

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Da li će da poskupi osiguranje zbog učestalih nepogoda?

Preuzeto sa Biznis.rs Prema podacima Sigma izveštaja grupacije Swiss Re, vrednost ekonomskih gubitaka izazvanih prirodnim ...