EUROPEAN BUSINESS AWARDS proglasio UNIQA osiguranje Srbija za Nacionalnog šampiona u poslovanju

Na svečanoj dodeli priznanja European Bussines Award, UNIQA osiguranje Srbija dobilo je nagradu za Nacionalnog šampiona u poslovanju 2016/17, i to zahvaljujući strategiji rasta. UNIQA osiguranje Srbija, titulom nacionalnog šampiona, stekla je pravo da učestvuje i u narednom krugu takmičenja i bude proglašena za jednu od deset najuspešnijih evropskih kompanija.
Kao poseban segment konkursa, u narednom periodu organizovano je i javno glasanje putem zvaničnog vebsajta European Business Awards, pa će kompanija koja osvoji najviše glasova na nacionalnom nivou postati „Javni nacionalni šampion“.
Ova nagrada dodeljuje se već 10 godina za redom i podržavana je od strane brojnih akademika, ali i uvaženih evropskih političkih predstavnika. Samo ove godine, u izboru za nagradu učestvovalo je 33 hiljade kompanija iz 34 države.
Organizacija EBA postoji od 2007. godine s ciljem da promoviše inovativne, etične i uspešne evropske kompanije.Tokom 2015/2016 u takmičenju je učestvovalo 32 hiljade kompanija iz 33 države. Pobednici iz prethodnih perioda su kompanije različitih oblasti poslovanja uključujući farmaciju, inženjerstvo, modu, kozmetiku, onlajn poslovanje, proizvodnju i trasnport. Osnovni cilj EBA je da prepozna i promoviše uspešne kompanije bez obzira na područje njihovog poslovanja, ali takođe i da omogući kompanijama da uporede svoje poslovanje, ali i nauče od najboljih u Evropi, kao i da stimuliše debatu o budućim kretanjima na tržištu Evrope.

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Wiener Stadtische osiguranje: učionica na otvorenom za kragujevačke đake

U prisustvu đaka, nastavnika i volontera Wiener Städtische osiguranja u kragujevačkoj osnovnoj školi “Jovan Popović” ...