Duh Olimpijskih igara u Vršcu: održana prva „DDOR Olimpijska staza“

Vršac je bio domaćin prve „DDOR olimpijske staze“ koju je Olimpijski komitet Srbije organizovao u saradnji sa kompanijom DDOR osiguranje i uz podršku Grada Vršca. Ovo takmičenje koje je imalo za cilj promociju olimpijskih vrednosti, okupilo je više od 600 učesnika. Nakon trosatnog takmičenja, najuspešnijim takmičarima su uručene nagrade, a DDOR osiguranje je predalo donaciju u vidu sportskih rekvizita Osnovnim školama „Paja Jovanović“ (Vršac) i „Moše Pijade“ (Gudurica), koje su imale najviše predstavnika.

Događaju je prisustvovao Čaba Silađi, plivač i član Olimpijskog tima Srbije za Igre u Tokiju. Takođe, nagrade su uručili i Tamara Radočaj, nekadašnja košarkaška reprezentativka, osvajačica bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Riju i pomoćnica gradonačelnika grada Vršca i Vladimir Ćapin, direktor filijale DDOR osiguranja u Vršcu.

Glavni cilj “DDOR Olimpijska staze” jeste da promoviše vrednosti olimpijskog pokreta i da kroz interaktivnu fizičku aktivnost edukuje sve učesnike o istoriji Olimpijskih igara.

Možda će vam ovo biti zanimljivo

ERSTE igrica o finansijskoj pismenosti „Čuvari zmajevog blaga“ za godinu dana preuzeta 15000 puta

Donošenje finansijskih odluka sastavni je deo naše svakodnevice i dugoročno ima veliki uticaj na naš ...