DDOR osiguranje predstavlja novi prodajni portal na 42. Sajmu turizma u Beogradu

Tradicionalnim nastupom na predstojećem 42. Sajmu turizma u Beogradu, DDOR osiguranje će predstaviti i potpuno novi portal za prodaju osiguranja moj.ddor.rs. U periodu od 20. do 23. februara, u Hali 1 Beogradskog sajma, posetioci će biti u prilici da testiraju i ocene rad nove on-line platforme i da za taj trud dobiju gratis dan putnog osiguranja.

Organizovan je i foto konkurs u kojem najbolje plasirani takmičari osvajaju brojne poklone. Uz poklone svakako dobijaju i polisu Putnog zdravstvenog osiguranja i sigurnosni kaiš za kofer. Sve vreme trajanja sajma na štandu će biti omogućeno ugovaranje osiguranja za putovanja, vozila ili drugu imovinu.

Štand ove kompanije podsećaće na Japan, zemlju domaćina ovogodišnjih Olimpijskih igara. I na ovaj način, DDOR kao zvanično osiguranje Olimpijskog komiteta i Olimpijskog tima, pruža podršku našim vrhunskim sportistima na putu do olimpijskih medalja.

Zvanični podaci pokazuju da je prodaja paket-aranžmana za prestojeću sezonu u turističkim agencijama Srbije veća za 7 odsto u odnosu na prošlu godinu, dok za neka odredišta čak i do 20 odsto. Prema podacima MUP-a, više od 5,5 miliona građana Srbije ima važeći biometrijski pasoš, a posredstvom turističkih agencija paket-aranžman uplati više od milion ljudi.

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Wiener Stadtische osiguranje: učionica na otvorenom za kragujevačke đake

U prisustvu đaka, nastavnika i volontera Wiener Städtische osiguranja u kragujevačkoj osnovnoj školi “Jovan Popović” ...