Sve o osiguranju

logo-png

DDOR osiguranje nastavlja sa zapošljavanjem – na bezbedan način

U svetlu izmena načina poslovanja prouzrokovanih pandemijom Koronavirusa, vodeći računa o sigurnosti kandidata za posao kao i svojih zaposlenih, DDOR osiguranje uvelo je  jedinstven sistem selekcije novih kolega, uz upotrebu svih postojećih digitalnih platformi za komunikaciju na daljinu. Čak i u toku trajanja pandemije i u otežanim ekonomskim uslovima, ovaj način organizovanja procesa zapošljavanja od sada će predstavljati zaokruženu celinu u segmentu intervjuisanja i testiranja kandidata, uz postojeći sistem slanja prijava za posao koji je od ranije dostupan na portalu DDOR osiguranja. U toku čitavog procesa priprema ovog sistema, posebna pažnja je posvećena najvišim standardima brige o prikupljanju, obradi i čuvanju ličnih podataka kandidata u skladu sa Zakonskim normama.

„Iskreno verujemo u ovaj sistem i on će sasvim sigurno biti preporučeni kanal selekcije u periodu koji je pred nama“, rekao je Giorgio Marchegiani, predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja. „Nastojeći da na kvalitetan način iskoristimo obavezu kućne izolacije, u poslednje 4 nedelje smo organizovali kurseve i edukaciju posredstvom internih platformi za obuku, u trajanju od preko 500 sati. Na taj način smo pokušali da se u toku ovog teškog perioda posvetimo i razvoju naših zaposlenih, konstruktivno koristeći vreme kod kuće i pripremajući se za vreme „Nove normalnosti“.“

DDOR osiguranje je od samog početka pandemije Koronavirusa prilagodilo svoje poslovanje u skladu sa preporukama nadležnih institucija – klijentima se usluga pruža bez ikakvog ili uz minimalni kontakt sa zaposlenima kompanije. Početkom aprila ova kompanija je donirala ukupno 11.000.000 dinara republičkim i pokrajinskim institucijama, kao i Gradu Novom Sadu, kao podršku u borbi protiv COVID-19. Sredstva su uplaćena na namenske račune Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje i Pokrajinskog sekretarijata za zdravlje, ali i gradu Novom Sadu, na namenski račun Uprave za komunalne delatnosti, otvorenom u cilju finansiranja sprečavanja širenja epidemije COVID-19 i ublažavanje njenih posledica.

Publikacije
Scroll to Top