DDOR Olimpijska staza donosi duh Olimpijskih igara u Kragujevac

Nakon Tokija i najuspešnijih Igara za Olimpijski tim Srbije na kojima je osvojeno devet odličja, duh Olimpijskih igara u Kragujevac donosi DDOR Olimpijska staza.

U subotu 11. septembra sa početkom u 12 časova u Kragujevcu će se održati događaj DDOR Olimpijska staza u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije i kompanije DDOR osiguranje, uz podršku grada Kragujevca. Događaju će prisustvovati strelac Milenko Sebić, osvajač bronzane medalje na Igrama u Tokiju.

DDOR Olimpijska staza ima za cilj da promoviše olimpizam i olimpijske vrednosti. Kroz edukaciju dece, roditelja i čitave zajednice, DDOR Olimpijska staza će približiti olimpizam i olimpijske simbole svim učesnicima. DDOR Olimpijska staza organizovana je već u Vršcu, Užicu i Pirotu uz učešće preko 1200 takmičara.

Učešćem,  takmičari će biti u prilici da nauče više o istoriji Olimpijskih igara, uspesima naših Olimpijaca i da se kroz promociju fizičke aktivnosti aktivno uključe u podršku našim Olimpijcima na putu ka novim uspesima. Takođe, učesnici će naučiti ponešto i o dugogodišnjem sponzoru Olimpijskog tima Srbije – DDOR osiguranju.

Četvrta DDOR Olimpijska staza se nalazi u Kragujevcu i biće realizovana 11. septembra 2021. godine sa početkom u 12 časova na Trgu heroja.  Staza se završava ispred zgrade filijale DDOR osiguranja na adresi Dragoslava Srejovića 25, odakle treba opet doći na početnu tačku na Trg heroja (Trg kod Krsta) gde će biti upriličeno proglašenje najuspešnijih.

Prijave za učešće u DDOR Olimpijskoj stazi biće prikupljane na licu mesta pre početka događaja, kao i putem online prijave na sajtu kompanije DDOR osiguranje na linku : https://www.ddor.rs/ddor-olimpijska-staza/, do početka događaja.

Obezbeđene su i vredne nagrade u tri različite kategorije: najbolji pojedinac, najbolji par i najbolja ekipa koja može brojati do 5 članova.Osobama mlađim od 18 godina za učešće u DDOR Olimpijskoj stazi će biti potrebna pismena saglasnost roditelja –  staratelja koja će moći da se takođe potpiše na licu mesta.

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Da li će da poskupi osiguranje zbog učestalih nepogoda?

Preuzeto sa Biznis.rs Prema podacima Sigma izveštaja grupacije Swiss Re, vrednost ekonomskih gubitaka izazvanih prirodnim ...