Sve o osiguranju

logo-png

DDOR generalni sponsor Sajma automobila: popusti na kasko do 50 odsto

Kompanija DDOR Novi Sad i ove godine je generalni sponsor beogradskog Sajma automobile, koji se održava od 22. do 28. marta, pod nazivom „DDOR BG CAR SHOW 06“.

DDOR će u Hali I Beogradskog sajma ponuditi popuste na kasko osiguranje i to do 50 odsto, kao i na osiguranje „Pomoć na putu“ do 20 odsto.

CUBO – Centro Unipol Bologna, deo kompanije UNIPOL GRUPPO, u čijem je vlasništvu i DDOR, promovisaće i ove godine na sajmu zanimljiv simulator sudara, koji omogućava da se onaj koji ga testira oseća kao u realnim uslovima.

Posetioci društvenih mreža moći će da se uključe u brojne nagradne igre koje ova kompanija organizuje povodom Sajma automobila.

DDOR Novi Sad u Srbiji ima više od pola miliona klijenata, koji čine premiju veću od 10 milijardi dinara. Deo je italijanske grupe Unipol, vodeće osiguravajuće grupacije u Evropi, sa ukupnom premijom od preko 16 milijardi evra, koja uslužuje preko 15 miliona klijenata, a osigurava preko 10 miliona vozila. Preko 3 miliona tih vozila opremili su sa telematik uređajima, koji povećavaju bezbednost i  smanjuju nezgode.

 

Publikacije
Scroll to Top