Merkur Osiguranje

DDOR generalni sponsor Sajma automobila: popusti na kasko do 50 odsto

Kompanija DDOR Novi Sad i ove godine je generalni sponsor beogradskog Sajma automobile, koji se održava od 22. do 28. marta, pod nazivom „DDOR BG CAR SHOW 06“.

DDOR će u Hali I Beogradskog sajma ponuditi popuste na kasko osiguranje i to do 50 odsto, kao i na osiguranje „Pomoć na putu“ do 20 odsto.

CUBO – Centro Unipol Bologna, deo kompanije UNIPOL GRUPPO, u čijem je vlasništvu i DDOR, promovisaće i ove godine na sajmu zanimljiv simulator sudara, koji omogućava da se onaj koji ga testira oseća kao u realnim uslovima.

Posetioci društvenih mreža moći će da se uključe u brojne nagradne igre koje ova kompanija organizuje povodom Sajma automobila.

DDOR Novi Sad u Srbiji ima više od pola miliona klijenata, koji čine premiju veću od 10 milijardi dinara. Deo je italijanske grupe Unipol, vodeće osiguravajuće grupacije u Evropi, sa ukupnom premijom od preko 16 milijardi evra, koja uslužuje preko 15 miliona klijenata, a osigurava preko 10 miliona vozila. Preko 3 miliona tih vozila opremili su sa telematik uređajima, koji povećavaju bezbednost i  smanjuju nezgode.

 

IN2

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Sava neživotno osiguranje pripojilo Energoprojekt Garant

Sava neživotno osiguranje svom portfoliju je pripojilo celokupan portfolio Energoprojekt Garant osiguranja, koje je time ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *