Merkur Osiguranje

Dan Sava Re Grupe obeležen je akcijom “Uređenje šetališta pored Save”

Na Svetski dan voda, koji je ujedno i dan Sava Re Grupe, svaka od članica grupacije organizuje jednu humanitarnu, ekološku i sličnu akciju, u skladu sa zahtevima društveno odgovornog poslovanja.

Ove godine Sava osiguranje u Srbiji se odlučilo za uređenje šetališta pored reke Save, u blizini blokova 70 i 45, u Novom Beogradu.

sava csr

Više od 50 zaposlenih Sava osiguranja, podeljenih u 2 grupe, očistili su i ofarbali setove klupa pored samog šetališta, i na taj način doprineli da ovaj deo Beograda bude čistiji i lepši.

Ove vrste akcija kao i humanitarne, koje je ova kompanija prethodnih godina organizovala, postale su tradicionalne (dobrovoljno davanje krvi, prikupljanje garderobe za Crveni krst, uređenje Ratnog ostrva, itd.).

Ovogodišnjom akcijom Sava osiguranje želi da skrene pažnju na važnost slatkih voda. Tema ovogodišnjeg Svetskog dana voda je “Voda i poslovi”, i fokusira se na to kako dovoljna količina i kvalitet vode može da promeni način života ljudi, pa i da transformiše društva i ekonomije.

IN2

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Generali osiguranje predstavilo savremene tehnologije koje koristi u osiguranju poljoprivrede

Tokom 86. Sajma poljoprivrede u Novom Sadu, čiji je po osmi put Generali bio generalni ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *