AXA osiguranje: popust na kasko do 20 odsto

AXA Osiguranje uvelo je popust od 20 odsto na kasko osiguranje za nove automobile i vozila starosti do godinu dana. Dodatni popust od 5 do 20 odsto na premiju kasko osiguranja omogućen je za sledeće modele automobila: Volkswagen, Ford, Dacia, Opel, Toyota, Audi, Hyundai, Mazda, Citroen, Suzuki i Honda.

Kasko osiguranje sa popustom moguće je ugovoriti sve do 31.maja 2016. godine u poslovnicama kompanije u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici, Kruševcu i Mladenovcu, kao i na šalterima partnerskih banaka Credit Agricole bank i Alpha bank.

AXA Osiguranje nudi dodatne mogućnosti savesnim vozačima i daje popust na premiju kasko osiguranja ako u prethodnoj godini osiguranja vlasnik vozila nije prouzrokovao štetu. Dodatna pogodnost je mogućnost plaćanja premije osiguranja na 12 mesečnih rata.

Kasko osiguranje obezbeđuje finansijsku zaštitu vlasniku automobila usled šteta od saobraćajne nezgode, kao i od sledećih rizika: požara, eksplozije, oluje, grada, krađe, zlonamernih postupaka drugih lica.

 

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Wiener Stadtische osiguranje: učionica na otvorenom za kragujevačke đake

U prisustvu đaka, nastavnika i volontera Wiener Städtische osiguranja u kragujevačkoj osnovnoj školi “Jovan Popović” ...