ASEE (Asseco SEE) – letnja stručna praksa za studente

Kompanija ASEE (Asseco SEE), jedna od najvećih IT kompanija u regionu, i ovog leta organizovaće stručnu praksu za akademce završnih godina osnovnih studija, a prijave za novi ciklus otvorene su do 23. juna 2022. godine.

,,Pravi uspeh kompanije merimo ostvarenim pozitivnim uticajem na razvoj zajednice u kojoj živimo. Zato smo tu da sa velikim entuzijazmom pružimo podršku mladima i da ih motivišemo da ostvare svoj potencijal. Naš ,,ASEE Internship Programme“ predstavlja izuzetnu priliku za sticanje iskustva i znanja u jednoj od najuspešnijih softverskih kompanija u Evropi. Imajući u vidu upite koje smo dobijali za praksu i u drugim sektorima, ove godine ćemo studentima omogućiti i edukaciju iz oblasti ljudskih resursa, marketinga, finansija i kontrole kvaliteta,“ izjavila je Darija Stokić, direktorka ljudskih resursa, pozivajući akademce sa IT fakulteta i drugih obrazovnih profila da zakorače u poslovni svet zajedno sa ASEE stručnjacima.

Plaćena letnja praksa biće organizovana u dva termina, od 4. do 29. jula i od 8. do 31. avgusta, a broj mesta je ograničen. Kao i prethodnih godina, najboljim praktikantima će biti ponuđen posao u kompaniji.

Program letnje prakse u poslednjih deset godina pohađalo je oko 300 studenata, od kojih je preko 130 na ovaj način i zaposleno u kompaniji ASEE.

Svi zainteresovani studenti mogu se prijaviti putem linka https://bit.ly/3OjpQvh.

ASEE (Asseco SEE) je lider u inovacijama u IT sektoru jugoistočne Evrope koji razvija i plasira sopstvena softverska rešenja u oblasti digitalnog bankarstva, energetike, telekomunikacija i javne uprave. Kompanija posluje u više od 20 zemalja na četiri kontinenta i broji preko 3400 zaposlenih.

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Da li će da poskupi osiguranje zbog učestalih nepogoda?

Preuzeto sa Biznis.rs Prema podacima Sigma izveštaja grupacije Swiss Re, vrednost ekonomskih gubitaka izazvanih prirodnim ...