Addiko banka: krediti za preduzetnike za samo tri dana!

Addiko banka je omogućava kredite za obrtna sredstva za domaća preduzeća i preduzetnike, uz vrlo brz proces odobrenja: rok za odobrenje kredita je do samo tri radna dana, što omogućava klijentima da nastave svoje poslovne aktivnosti bez većih odlaganja. Kako bi se ubrzao proces, dokumentacija potrebna za kredit je pojednostavljena – klijenti dostavljaju samo saglasnost za preuzimanje izveštaja iz Kreditnog biroa, dok Banka sve ostale informacije prikuplja iz zvanične APR dokumentacije. Krediti za obrtna sredstva imaju fleksibilan rok otplate do pet godina, a iznos kredita se prilagođava potrebama i mogućnostima klijenta.

Dodatne prednosti su izbor valute (RSD ili EUR – uz valutnu klauzulu) i fiksna kamatna stopa bez obzira na rok otplate. Obezbeđenje kredita obuhvata menice firme i lične menice vlasnika, bez dodatnih troškova za procenu nekretnine i troškova upisa hipoteke.

„Takođe, kad je reč o otvaranju računa za preduzetnike i mala preduzeća, većina postupaka se obavi u samo jednom danu ili čak u nekoliko sati“, kaže Miloš Bojanić, izvršni direktor za korporativne klijente, u Sektoru za mala i srednja preduzeća Addiko banke.

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Da li će da poskupi osiguranje zbog učestalih nepogoda?

Preuzeto sa Biznis.rs Prema podacima Sigma izveštaja grupacije Swiss Re, vrednost ekonomskih gubitaka izazvanih prirodnim ...