Merkur Osiguranje

Adacta u TOP 10 sistema za upravljanje izdavanjem polisa

Renomirana istraživačko-konsultantska kuća Celent u svojoj globalnoj analizi sistema za upravljanje izdavanjem polisa osiguranja (PAS) već drugu godinu za redom visoko rangira AdInsure, ocenjujući ga kao „savremeno i atraktivno rešenje koje klijenti i korisnici izuzetno cene“. Ovo priznanje tržišta i nezavisne stručne analize nedavno je potvrdio i poslovni magazin „Insurance CIO Outlook“, koji je AdInsure uvrstio u „TOP 10“ globalnih sistema u pomenutoj kategoriji softverskih rešenja.

Celent-ovi izveštaji već punu deceniju služe kao vodič osiguravajućim kompanijama pri oceni i izboru rešenja za administriranje polisa (Policy Administration Solutions – skr. PAS). Celentova standardna metodologija ocenjivanja obuhvata kriterijume savremenosti tehnologije i nivoa funkcionalnosti, kao i ispitivanja korisničke baze i nivoa korisničke podrške direktnim anketiranjem klijenata.

Adactin AdInsure je u najnovijem Celent izveštaju ocenjen modernim rešenjem na osnovu napredne tehnologije, podržanim funkcionalnostima i mogućnostima ovog sistema. U izveštaju „EMEA Policy Administration Solutions“* Celent posebno ističe da „Adacta nudi snažan i moderan sistem za administriranje polisa u rešenju AdInsure, koji je ove godine dobio izuzetne ocene i povratne reakcije klijenata“, i napominje podobnost rešenja kako za korišćenje u kompleksnim okruženjima većih organizacija, tako i u  manjim osiguravajućim kućama.

Ukupno 19 osiguravajućih kompanija u 9 zemalja koristi Adactina specijalizovana poslovna rešenja za ovu industriju u svom poslovanju. Globalno prepoznavanje kvaliteta AdInsure sistema upotpunjuje ekspertiza koju Adacta neprestano razvija i obogaćuje u domenu rešenja za upravljanje odnosima sa klijentima i poslovnu analitiku i izveštavanje (CRM i BI sistemi).

 

IN2

Možda će vam ovo biti zanimljivo

Završeno prvo nacionalno takmičenje “Osiguraj znanje 2019”

Ekipa Igraj sigurno sa Fakulteta organizacionih nauka pobednik je prvog nacionalnog takmičenja “Osiguraj znanje 2019”. Tim ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *